Yazici IT

De specialist in werving en selectie van IT professionals.

Over ons

Yazici,  gespecialiseerd in IT consultancy en recruitment -verbindt bedrijven en professionals voor vast dienstverband of tijdelijke opdrachten, adviseert en ondersteunt waar nodig is voor wederzijds succes. 

Ons uitgangspunt is dat personeelswerving haalbaar moet zijn voor alle bedrijven, daarom voorziet Yazici bedrijven van de beste geschoolde en ervaren kandidaten met beperkt risico en een kosteneffectieve oplossing om de vraag naar IT-professionals te ondersteunen.

Wij bieden sterke en betrouwbare wervingsoplossingen en kijken bij het koppelen niet alleen naar de meest gekwalificeerde en ervaren kandidaten, maar we vinden een goede match tussen een bedrijf en een professional van essentieel belang voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen.

Wat ons anders maakt 

Wat ons onderscheidt van anderen? Ons succes is te danken aan onze professionele aanpak, levering van deskundige oplossingen, aandacht voor detail en het welzijn van onze professionals.

Yazici begrijpt de behoefte van haar klanten volledig en kent de uitdagingen, de concurrentie en de huidige marktsituatie - dit inzicht zorgt voor klanttevredenheid!

Wij voldoen niet alleen bij het begin aan onze verplichting maar ook erna als u een contract afsluit. Wij helpen u om uw beleid in actie om te zetten en u kunt altijd aanspraak maken op onze ervaring, marktkennis en wereldwijde reikwijdte. Yazici gaat voor een langdurig partnerschap en levert u een professionele en positieve ervaring op die u van een zakenpartner op lange termijn verwacht.