Werkgevers

Op zoek naar een passende match.

Het wervingsproces

We bieden sterke en betrouwbare wervingsoplossingen om de perfecte “match” te vinden. Wanneer u met Yazici werkt, krijgt u een gedreven adviseur toegewezen die alles in het werk zal stellen om zich in uw bedrijf te verdiepen en met strategische tijdefficiënte en kosteneffectieve oplossing te komen die aan uw behoeften, wensen en eisen voldoen. Gedurende het wervingsproces houdt ons adviseur u op de hoogte.

Op het moment dat u acuut een nieuwe medewerker nodig hebt, is het wachten tot u de ideale kandidaat hebt gevonden. U wilt natuurlijk graag iemand binnenhalen die binnen uw team past. Een vacature die te lang open staat kan een probleem worden van een hele afdeling met als gevolg dat een bedrijf uit balans kan raken. Deadlines worden niet behaald, plannen raken vertraagd en medewerkers komen niet aan eigen taken toe. 

Met onze recruitment expertise kunnen wij u bijstaan om de juiste kandidaat sneller te vinden. Daarnaast bespaart u door onze marktinzicht uw waardevolle tijd door namens u het hele sollicitatieproces op ons te nemen. Yazici zorgt voor een succesvolle samenwerking maar tegelijkertijd ontzorgen wij u zodat u zich volledig kunt richten op uw dagelijkse werkzaamheden totdat de juiste kandidaat is geselecteerd.

Nog enkele voordelen op een rij:

  • Administratie, intensieve en tijdrovende proces van werving en selectie wordt uit handen genomen
  • Onze specialistische marktinzicht en ervaring stelt ons in staat om u juist te adviseren
  • Een vaste contactpersoon voor gemak en consistentie
  • Toegang tot lokale, regionale en internationale kandidatennetwerk
  • Geen kosten voor het plaatsen van advertenties
  • Service wordt afgestemd op uw behoeften
  • No nonsens beleid